Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andelko Mandic: „Jucătorii doresc să-şi ia revanşa după insuccesul din Cupa României!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.11.2012

Andelko Mandic, antrenorul SCM U Craiova, consideră partida pe care echipa sa o va disputa cu CSU Atlassib Sibiu drept una foarte importantă. Tehnicianul spune că jucătorii săi trebuie să demostreze că parcursul de până acum din campionat (4 victorii și o înfrângere) nu este întâmplător și așteaptă și de această dată publicul la sală pentru a-și susține favoriții.

Un meci important pentru noi. Jucătorii sunt foarte montaţi pentru acest joc dorind să-şi ia revanşa după insuccesul din Cupa României. Avem un start bun de campionat şi trebuie să demonstrăm că acest start nu este unul deloc întîmplător. Sunt convins că vom avea, din nou, o sală arhiplină lîngă noi şi tocmai de accea vom da totul în teren pentru a-i mulţumi acest public minunat din Craiova

SCM U Craiova - CSU Atlassib Sibiu contează pentru etapa a VI-a a LNBM și va avea loc sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 19:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!