Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andelko Mandic: „S-a văzut că băieții și-au dorit această victorie”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
05.10.2014

SCM Universitatea Craiova s-a impus în Derby-ul Olteniei cu un coș de la distanță reușit în ultima secundă. Craiova a câștigat la Târgu Jiu cu scorul de 73-72.

Andelko Mandic a fost foarte bucuros la finalul jocului și a declarat că în ciuda indisponibilităților, echipa sa s-a descurcat bine și este mulțumit de rezultat.

„Trebuie să felicit băieții care s-au luptat până la capăt și s-a văzut că și-au dorit această victorie. Este cu atât mai importantă cu cât nouă ne-au lipsit două piese de bază, Vucurovic și Velickoc. În aceste condiții sunt foarte mulțumit de rezultatul final”, a mărturisit tehnicianul.

În etapa a doua SCM Universitatea Craiova ar fi trebuit să întâlnească pe teren propriu BC Mureș Târgu Mureș, dar meciul a fost mutat în Ardeal pentru că Sala Polivalentă din Craiova este ocupată în aceea perioadă.

*Foto: Bogdan Dănescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!