Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andjelko Mandic: "Absenţa lui Miskovic a cântărit enorm în economia jocului"

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
24.11.2012

Foto: Andor Marton

SCM "U" Craiova a cedat sâmbătă seară în deplasarea de la Bucureşti, scor 87-78, într-o partidă desfăşurată la Arena de Baschet din Capitală. Oltenii au fost foarte aproape de a administra CSM-ului prima înfrângere pe teren propriu, însă aceştia au plătit tribut sfertului al 4-lea comiţând mai multe greşeli care s-au dovedit a fi decisive.

Andjelko Mandic a declarat că s-a simţit lipsa lui Ivan Mikovic, în continuare accidentat, fiind nevoit să improvizeze cu Bureau şi Djurasovic pe poziţia 4. În ciuda rezultatului, tehnicianul sârb spune că nu este dezamăgit de jucătorii săi.

O înfrângere survenită pe final de meci ...

Am practicat un joc bun timp de trei sferturi, pot spune chiar trei sferturi şi jumătate. Pe final am comis unele greşeli care ne-au costat. CSM a speculat greşelile noastre, aşa cum este normal, şi a obţinut victoria. Am avut oportunitatea de a reveni, în joc însă nu am reuşit. Poate dacă dădeam dovadă de puţin mai multă concentrare pe final, altul era deznodământul. Nu pot să spun că sunt nemulţumit deoarece CSM este o echipă puternică şi doresc să-i felicit pe această cale. Felicit şi jucătorii echipei mele care au fost foarte aproape de o victorie.

S-a simţit lipsa lui Miskovic ?

Da, şi acest aspect a cântărit în economia jocului. Aproape meci de meci Miskovic a înregistrat un double-double, iar în această seară s-a simţit lipsa lui Miskovic. Am întâmpinat multe probleme pe poziţia 4 şi am fost nevoiţi să improvizăm. Orbeanu nu s-a antrenat de câteva săptămâni. Oricum nu putem folosi aceste aspecte ca şi scuze. Am avut şansa noastră, nu am putut să profităm de ea şi asta e.

Păstraţi şanse la playoff ?

Bineînţeles că avem. E puţin prea devreme să vorbim desrpe playoff, suntem abia în runda a 9-a. Oricum noi jucăm la victorie meci de meci şi avem aceeaşi şansă ca şi celelalte formaţii. După cum aţi observat, în afară de 2-3 echipe, în momentul de faţă, toate au şanse la playoff.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!