Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andjelko Mandic: "Am aruncat foarte rău de la distanţă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.11.2012

SCM "U" Craiova a plecat înfrântă de la Târgu Mureş. Gruparea din judeţul Dolj a cedat confruntarea disputată luni seară, scor 83-94,  în compania târgmureşenilor. Partida a contat pentru etapa a 7-a a Ligii Naţionale de Baschet şi a putut fi vizionată, în direct, pe postul Digi Sport 3.

Conform site-ului bcmures.com, Andjelko Mandic a declarat la finele partidei că elevii săi au făcut un meci bun, însă s-au relaxat nepermis în sfertul 3, moment în care s-a făcut diferenţa în opinia tehnicianului sârb.

A fost un meci bun, felicit echipa mureşeană. Şi noi am jucat bine, dar la începutul sfertului trei nu ne am concentrat destul de bine şiam permis adversarului să se distanţeze la peste 10 puncte. Aceast aspect s-a dovedit decisiv, deoarece aici la Mureş este foarte greu să mai revii de la -10 puncte. Din păcate am aruncat foarte rău de la distanţă, dar sunt mulţumit fiindcă jucătorii mei au avut caracter până la capăt, luptând până în ultima clipă, chiar dacă este foarte greu să joci în Sala Sporturilor din Tg-Mureş. Mureşul are unul din cei mai buni suporteri din ţară, ne a fost foarte greu, vă spun sincer că nu m-am fi aşteptat ca Craiova să atragă atâţia suporteri într-o seară de luni.

BC Mureş Târgu Mureş obţine a 6-a victorie consecutivă în timp ce SCM "U" Craiova are un bilanţ de 5 victorii şi 2 înfrângeri.

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    suporteri
    Frumoase cuvinte din partea lui Mandic, se vede ca este un om de caracter care stie sa isi asume atat victoriile cat si infrangerile spre deosebire de Dado & Co. Trebuie totusi sa fac o observatie Suporterii BC Mures nu vin la meciuri in functie de valoarea adversarului ci vin la meciuri sa se bucure de jocul si binenteles de victoria

    cu 11 ani în urmă (13.11.2012) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    suporteri
    Frumoase cuvinte din partea lui Mandic, se vede ca este un om de caracter care stie sa isi asume atat victoriile cat si infrangerile spre deosebire de Dado & Co. Trebuie totusi sa fac o observatie Suporterii BC Mures nu vin la meciuri in functie de valoarea adversarului ci vin la meciuri sa se bucure de jocul si binenteles, atunci cand prestatia echipei gazda este corespunzatoare, si de victoria echipei favorite. Toti stiam ca echipa din Craiova este pe val si ca baietii nostrii aveau nevoie noi in sala asa ca fiecare a facut ce a putut ca sa fie alaturi de echipa si asta au simtit-o toti: si adversarii si echipa noastra.

    cu 11 ani în urmă (13.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!