Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andjelko Mandic: "Am reuşit să facem un meci mare în faţa a 4000 de suporteri"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.12.2012

Foto: Andor Marton

SCM U Craiova continuă parcursul excelent din Liga Naţională de Baschet masculin. Elevii lu Andjelko Mandici au învins vicecampioana României, scor 83-76, în faţa a aproximativ 4000 de craioveni veniţi la noua Sală Polivalentă din localitate. Graţie acestei victorii, SCM "U" se clasează pe poziţia a 3-a, la egalitate cu alte şase grupări.

Tehnicianul oltenilor şi-a lăudat elevii pentru jocul prestat şi pentru caracterul de care au dat dovadă, arătându-se extrem de mulţumit de victoria obţinută sâmbătă seară.

O victorie foarte mare în faţa vicecampioanei fără un jucător de bază, Miskovic ...

Chiar şi fără Miskovic am reuşit să facem un meci mare în faţa a 4000 de suporteri. Băieţii am jucat excelent, l-au suplinit cât se poate de bine pe Ivan şi au dat dovadă din nou de caracter. Poate mă repet, dar acesta este adevărul. În această seară, la fel ca şi în multe altele, băieţii au dat dovadă de caracter. Am condus şi cu peste 10 puncte, timişorenii au venit penste noi, însă am ştiut să păstrăm avantajul datorită acestui caracter.

Credeţi că bănăţenii v-au privit ca şi out-sideri ?

Noi nu am privit jocul de azi din poziţia de out-sideri. Dacă bine ţin eu minte am condus pe toată durata jocului. Am abordat acest meci la victorie, aşa cum le-am abordat şi pe celelalte. Am urmat tactica pregătită înaintea jocului, toţi băieţii au respectat-o, chiar dacă au comis unele greşeli. Este normal, nu poţi juca 40 de minute perfect. Subliniez că este o victorie foarte mare, dar mai avem încă cinci meciuri crâncene. Sunt sincer şi recunosc că sunt mulţumit de linia statistică, 7 victorii şi 3 înfrânger, însă trebuie să continuăm munca.

Din nou aproximativ 4000 de suporteri au susţinut Craiova ...

S-a întâmplat cu Ciuc şi s-a întâmplat şi acum, cu Timişoara. Dacă fiecare meci vom avea, nu neaparat 4000, ci 3000 de suporteri atunci va fi un mare avantaj pentru noi. Publicul creează o presiune suplimentară pe adversari, iar nouă ne oferă acel plus de care avem nevoie în momentele grele. Urmează două meciuri foarte grele, cu Asesoft şi Mediaş, adică două echipe de top în România şi sper să avem parte de aceeaşi susţinere ca şi până acum. Le mulţumesc tuturor celor care ne-au susţinut.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!