Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andjelko Mandic: "Consider că am avut un plus de organizare şi concentrare pe final de joc"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.10.2012

Sâmbătă seară, SCM U Craiova a reuşit să dea peste cap calculele hârtiei furnizând surpriza etapei. Deşi porneau cu şansa a 2-a, oltenii au învins deţinătoarea Super Cupei României, scor 84-73.

La finalul jocului Andjelko Mandic nu a avut decât cuvinte de laudă la aresa sportivilor săi. Tehnicianul sârb crede că diferenţa a fost făcută de concentrarea echipei sale pe final de meci.

Un meci dificil pe care însă l-am pregătit foarte bine. A fost o partidă foarte tensionată pentru noi toţi cei din teren şi consider că a fost şi foarte spectaculoasă pentru spectatori. A fost un joc în care ne-am luptat, ca şi adversarii noştri, pentru fiecare minge. Consider că am avut un plus de organizare şi concentrare pe final de joc. Le mulţumesc şi îi felicit pe jucătorii mei care dovedesc că formează o familie şi nu pot decât să le mulţumesc pentru atitudinea pe care o au. Le mulţumim şi eu şi jucătorii, spectatorilor care ne-au impins de la spate pentru a obţine această victorie. Le mulţumi şi îi aşteptăm ca la fiecare partidă să fie la fel de ataşaţi de noi pentru că avem nevoie de sprijinul lor.

În urma acestui rezultat SCM "U" are două victorii consecutive în timp ce argeşenii rămân fără succes în Liga Naţională de Baschet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!