Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andjelko Mandic: “Dacă eram atenți și mult mai concentrați altfel stăteau lucrurile”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
15.03.2012

Miercuri seară, în cadrul etapei intermediare, SCM U Craiova a fost înfrântă pe teren propriu de BC Timişoara, scor 73-82. După această partidă tehnicianul sârb Andjelko Mandic a declarat că dacă erau mai atenţi şi concentraţi ar fi putut înregistra un alt rezultat.

“Un joc frumos  și disputant. Dacă eram atenți și mult mai concentrați altfel stăteau lucrurile. Un meci spectaculos, la care am avut o sală plină și o atmosferă superb creată de fanii noștri. O partidă care ne-a arătat că putem juca de la egal la egal cu oricare dintre echipele din prima ligă de baschet masculine a României.”

În etapa următoare, SCM U Craiova întâlneşte pe terenul Arenei de Baschet pe CSM Bucureşti.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!