Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andjelko Mandic: “Giurgiu practică un baschet rapid”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
19.01.2013

SCM Craiova va primi vizita celor de la CSŞ Giurgiu, în cadrul etapei a 18-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. În ultima partidă disputată, craiovenii au trecut de BCM U Piteşti în deplasare cu scorul de 83-73, bifînd astfel cea de-a 12 victorie din acest sezon.

Andjelko Mandic, tehnicianul craiovenilor, a vorbit pentru cititorii Total Baschet despre victoria înregistrată la Piteşti dar şi de următorul joc contra celor de la Giurgiu:

Meciul de la Piteşti a fost un meci greu şi o victorie mare pentru noi. Cred că a fost avantajul nostru că nu am fost presaţi de rezultat, în timp ce echipa din Piteşti a fost, ceea ce s-a vazut în jocul lor. Noi am controlat majoritatea meciului şi am jucat foarte bine dar am avut o cădere mare în al treilea sfert ce a putut să ne coste victoria în meci. Din fericire am reuşit să revenim în ultimul sfert şi să preluăm conducerea. Oscilăţiile din timpul jocului sunt normale, dar diferenţe de joc aşa de mari ar trebui evitate. Îmi felicit jucătorii pentru că s-au luptat din greu şi sper că o sa continuăm în maniera asta. Deasemenea felicit echipa din Piteşti şi le doresc succes în continuarea campionatului.

Meciul cu Giurgiu pe care îl jucăm acasă trebuie abordat serios deoarece ei sunt o echipă foarte incomodă. Au făcut 3 transferuri de când am jucat primul meci la Giurgiu. Au un joc de baschet rapid şi sunt foarte periculoşi pe contraatac şi la acest lucru trebuie să fim atenţi. Cred că suntem o echipă mai bună, dar acest lucru trebuie demonstrat duminică pe teren. Fac un apel la suporteri să vină la sală şi să ne susţină pentru că ei sunt o parte foarte importantă a jocului nostru şi a rezultatelor obţinute până acum.

Partida va avea loc duminică, cu începere de la ora 19:00.

1 comentariu la aceasta stire:
  • rodik :

    eroare
    partida incepe duminica la 19.00

    cu 11 ani în urmă (19.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!