Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andjelko Mandic: "Încet, încet relaţiile de joc încep să funcţioneze"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.09.2012

Andjelko Mandic, antrenorul principal al echipei SCM U Craiova, a vorbit pentru cititorii TotalBaschet pe marginea succesului repurtat asupra sârbilor de la Vizura Smederevo (92-77) în cadrul partidei desfăşurate duminică (16.09), la Craiova:

”Un meci bun, de pregătire în care am arătat că încet, încet relaţiile de joc încep să funcţioneze, iar băieţii răspund la ceea ce ne dorim. Prima repriză am jucat mai degajat, cu unele lacune la concentrare, dar în partea a doua lucrurile au mers mult mai bine, a funcţionat mult mai bine partitura defensivă. Consider că suntem pe drumul cel bun, dovedim că ne prezentăm bine fizic şi nu ne rămîne decît să dovedim că suntem o echipă solidă în campionat, o echipă care poate să facă faţă, cu brio, primei ligi a baschetului românesc.” 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!