Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andjelko Mandic: "Mai avem mult de muncă, dar am încredere că lucrurile vor decurge bine"

Andrei Danciu

Andrei Danciu
31.08.2012

Foto: Biro Zoltan

Joi seara, la Sala Ion Constantinescu din Craiova a avut loc amicalul dintre SCM U Craiova şi BCM U Piteşti. Confruntarea s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 82-72, într-o partidă în care nu s-a ţinut evidenţa performanţelor individuale ale sportivilor.

La finalul confruntării, Andjelko Mandic a declarat pentru Total Baschet că este mulţumit de acest meci chiar dacă echipa mai are mult de lucru. Tehnicianul de origine sârbă spune că venirea lui Drăguşin va da o altă dimensiune echipei şi că va dori să-l integreze cât mai rapid posibil.

Sunt mulţumit de acest meci. Mai avem mult de muncă, dar am încredere că lucrurile vor decurge bine. Meciul cu Piteşti a fost bun, dar adversarul de azi este o echipă total diferită faţă de cea din Giurgiu. Când jucătorii se vor întoarce pe teren va fi ok. Drăguşin va da o altă dimensiune echipei, va fi un jucător în plus în rotaţie, un jucător de naţională care va întări echipa. Va trebui să-l integrăm în echipă cât mai repede posibil. Ceea ce vrem să jucăm acum vom continua şi după venirea lui Drăguşin şi a celorlalţi jucători.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!