Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andjelko Mandic: “Meciul cu Piteşti este un test dificil pentru noi”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
12.01.2013

Într-un meci contând pentru etapa a 16-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin, SCM Craiova a trecut pe teren propriu de BC Timba Timişoara cu scorul de 88-75. În urma acestui rezultat, oltenii au ajuns pe poziţia a cincea în clasament cu 27 de puncte acumulate, având un bilanţ de 11 victorii şi 5 înfrângeri. Pentru baschetbaliştii antrenaţi de Andjelko Mandic urmează o partidă dificilă pe terenul celor de la BCM U Piteşti.

Total Baschet a luat legătura cu Andjelko Mandic, tehnicianul celor de la SCM Craiova. Iată ce a declarat acesta:

Victorie grea împotriva Timbei care este un adversar incomod. În general, primul meci după o pauză este puţin mai greu, dar ce este important este faptul că am câştigat. Am început slab meciul, nu îndeajuns de concentraţi, cu soluţii slabe în atac şi am avut 7 mingi pierdute în primul sfert, ceea ce este foarte rău. Din acel moment al meciului am fost mult mai buni, în al treilea sfert în special, care a fost decisiv pentru victoria noastră. Am avut o seară slabă în ceea ce priveşte aruncările, dar am reuşit să echilibrăm la recuperări. Îmi felicit jucătorii pentru victorie şi felicit echipa Timba pentru un joc bun şi le doresc un parcurs bun în acest sezon.

În ceea ce priveşte meciul cu Piteşti, acesta este un test dificil pentru noi. Ei sunt o echipă foarte bună şi experimentată. Noi vrem să facem un meci bun, să dăm totul din noi din primul şi până în ultimul minut. În acest caz putem spera la un rezultat pozitiv. 

Întâlnirea dintre BCM U Piteşti şi SCM Craiova va avea loc duminică, cu începere de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!