Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andjelko Mandic: "Noile reguli nu vor influenţa foarte mult situaţia din baschetul românesc"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.05.2012

În urma deciziei FRB din cadrul Adunării Generale, de a adopta regula cu 6 jucători strîini începând cu noul sezon regulat, site-ul nostru a stat de vorbă cu Andjelko Mandic, antrenorul din sezonul trecut al Craiovei.

Acesta crede că noile reguli nu vor influenţa foarte mult situaţia din baschetul românesc deoarece o echipă nu este obligată de a avea 6 jucători străini în componenţă.

Am auzit de noile reguli ce vor fi introduse sezonul următor. În opinia mea noile reguli nu vor influenţa foarte mult situaţia din baschetul românesc. Aceste echipe are opţiunea, nu obligaţia, de a avea 6 jucători străini. Dacă aceste echipe au jucători români buni nu văd motivul pentru a semna contracte cu jucători străini. O echipă nu stă în 6 jucători şi tocmai de aceea jucătorii români sunt la fel de importanţi. Din păcate tinerii jucători din România nu vor avea aşa de multe şanse să joace, însă a fost la fel şi în sezoanele precedente (cu puţine excepţi).

Întrebat dacă va continua la Craiova, sârbul ne-a declarat că ne va putea da mai multe informaţii în zilele următoare.

1 comentariu la aceasta stire:
  • alt moldovean :

    pt.dl antrenor
    Pai daca este asa cum sustineti, asteptam sa vedem cat mai multi jucatori romani in echipa dvs...

    cu 11 ani în urmă (21.05.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!