Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andjelko Mandic: "Nu am venit la Mediaş să facem calcule, ci să batem tot"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.09.2012

SCM U Craiova se pregăteşte de debutul noului sezon competiţional. Oltenii se află la Mediaş, acolo unde vor întâlni vineri seară nou promovata BC Timba Timişoara, în etapa inaugurală a primei faze din cadrul Cupei României.

Înaintea turneului Total Baschet a luat legătura cu Andjelko Mandic, tehnicianul sârb afirmând că îşi doreşte calificarea în următoarea fază a competiţiei. Mandic vede în CSU Sibiu principala rivală, însă are încredere în noua sa echipă.

Cum a decurs perioada de pregătire pentru Craiova ?

Vara aceasta avut parte de o perioadă lungă de pregitire, am desfăşurat multe meciuri amicale, am avut timp să punem la punct mai multe aspecte, a fost bine. Cu alte cuvinte am avut timp să construim o echipă. Din păcate avem o singură problemă, este vorba de faptul că Ionuţ Drăguşin a fost la naţională şi s-a alăturat lotului abia acum 10-15 zile.

Credeţi că Drăguşin este integrat 100% pentru meciurile din Cupă ?

Probabil că nu este integrat complet la acest turneu, însă cu siguranţă va fi până la debutul sezonului.

Ce informaţii deţineţi despre adversarii de la Mediaş ?

În momentul de faţă nu avem prea multe informaţii despre cum au jucat sau ce joacă, doar cunoaştem loturile. Ok, în ceea ce priveşte Sibiul îi cunoaştem pe Markovic şi Velickovic, am mai aflat câteva detalii despre fundaşul bulgar şi aşa mai departe. Oricum sibienii sunt favoriţii acestui turneu, însă noi am venit aici să ne califică în runda următoare. Nu am venit ca să facem calcule, ci să batem tot. Este foarte greu să joci trei meciuri în trei zile, iar primul meci este cel mai important. Altfel e să începi turneul cu o victorie.

Din care serie credeţi că se va califica locul 2 ?

Probabil că locul doi din seria unde se află Dinamo se va califica mai departe deoarece ei vor beneficia de un joc extrem de uşor. Cel mai probabil toată lumea va bate Dinamo la 30 de puncte. Nu cred că la turneul de la Sibiu se vor înregistra astfel de rezultate şi nici aici, la Mediaş.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!