Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andjelko Mandic: "Pot spune că a fost un meci atractiv"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.01.2013

SCM Craiova a obținut victoria într-un meci facil dipsutat în fața celor de la Dinamo Bucureșţi. Gruparea craioveană și-a adjudecat victoria la scorul de 83 la 62, excaladând clasamentul general până pe poziţia a 3-a. 

La finele meciului, TotalBaschet stat de vorba cu tehnicianul grupării oaspete, Andelko Mandic, care s-a arătat mulţumit de evoluţia elevilor săi şi de oportunitatea de-a folosi şi jucătorii de pe bancă de rezerve.

A fost un meci foarte bun pentru noi. Îmi felicit elevii pentru aportul adus la victorie. Chair dacă Dinamo nu este o echipa atât de redutabilă anul acesta, însă nu trebuie subestimată. Sunt foarte fericit că am reuşit să le ofer ocazia jucătorilor de pe bancă de rezervă să evolueze mai mult. Scorul nu a contat atât de mult pentru noi. Despre Dinamo, pot spune că au jucători români buni, dar ei au nevoie de timp să îşi adjusteze jocul. În ceea ce priveşte meciul în sine, eu spun că a fost unul atractiv. Noi am reuşit să creăm nişte faze foarte frumoase, iar adversarii noştri indiferent de diferenţa dintre noi şi ei, au continuat să joace, fără a se da bătuţi.

Cât despre parcursul trupei sale, acesta a mărturisit  pentru echipa  urmează o perioadă dificilă privind programul în campionat.

Suntem la egalitate cu Mureș acum, dacă nu mă înşel. Pe moment, ne clasăm foarte bine, însă mai avem 11 partide de disiputat. Urmează meciul cu Farul Constantă, însă după vor veni meciuri grele şi trebuie să depunem mai mult efort pentru a ne menţine pe poziţii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!