Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andjelko Mandic: “Sunt fericit pentru că am făcut un joc bun”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
13.01.2013

Andjelko Mandic

SCM Craiova a trecut de BCM U Piteşti cu scorul de 83-73, în cadrul etapei a 17-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. În urma acestui rezultat, craiovenii au ajuns la cea de-a 12-a victorie din acest sezon.

Iată ce a declarat Andjelko Mandic, tehnicianul craiovenilor, la finalul partidei:

A fost un meci greu pentru ambele echipe dar pentru Piteşti cred că a fost şi mai greu. Având în vedere situaţia în care este echipa pentru ei toate meciurile de acasă sunt ca o finală. Sunt fericit pentru că am făcut un joc bun, chiar dacă nu a fost unul spectaculos. Eu le-am cerut jucătorilor să câştige jocul indiferent cum o vor face iar acest lucru s-a întâmplat şi am dovedit astfel că suntem un adversar periculos şi în deplasare.

Piteştiul a revenit în sfertul trei, au jucat bine atât în apărare cât şi în atac reuşind astfel să preia conducerea dar eu consider că am avut şi noroc pentru că în ultimul sfert ei au ratat foarte uşor iar noi am reuşit să ne distanţăm. Felicit echipa din Piteşti, am un respect foarte mare pentru cei de aici şi îmi pare rău pentru situaţia lor, cred că le va fi greu să prindă play-off-ul.

În următoarea etapă, SCM Craiova va primi vizita celor de la CSŞ Giurgiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!