Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andjelko Mandic: "Sunt mulțumit de joc dar nu și de rezultat"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.12.2011

Andjelko Mandic, antrenorul echipei SCM U Craiova, a explicat eșecul suferit la Cluj-Napoca, scor 76-63, în etapa a 13-a a Diviziei A la baschet masculin - ediția 2011/12.

”Un meci bun făcut de noi pe terenul echipei campioane. Ca și la meciul cu CSM București sunt mulțumit de cum s-au prezentat în teren, dar nu și de rezultat. Avem în continuare probleme de lot și acest lucru se vede și în joc. Muncim în continuare și la următorul joc, acasă cu Oradea, sper ca alături de fanii noștri să ne bucurăm din nou.”

În urma acestui rezultat, formația doljeană are patru victorii și nouă înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!