Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andjelko Mandic: "Timba a prins o zi proastă, iar noi una foarte bună"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.09.2012

Foto: Andor Marton

SCM "U" Craiova a debutat cu dreptul în seria Cupei României ce se desfăşoară la Mediaş. Elevii antrenaţi de Andjelko Mandic au trecut de Timba Timişoara, scor 80-51, într-o partidă care se anunţa ceva mai echilibrată. Oltenii au tranşat meciul încă de la pauză, când beneficiau deja de un avantaj de 25 de puncte, scor 44-19.

La finalul jocului tehnicianul sârb al craiovenilor a vorbit pentru cititorii site-ului nostru afirmând că este mulţumit de jocul practicat de elevii săi care au izbutit un joc excelent, în timp ce adversarii au prins o zi proastă.

V-aţi aşteptat la un meci aşa de uşor cu Timba ?

Într-adevăr scorul final spune că am avut un meci uşor, însă Timba nu este o echipă aşa de rea. Poate că au jucat puţin sub valoarea lor, dar şi noi am controlat jocul cap-coadă şi am fost atenţi atât pe faza de atac cât şi pe cea de apărare. Am făcut un meci foarte bun fără să avem oscilaţii de formă. Toţi jucătorii au avut randament bun şi acest lucru s-a văzut pe tabela, tocmai de aceea doresc să-i felicit pentru că au demonstrat că au valoare.

A prins Timba o zi proastă sau Craiova una bună ?

Probabil amândoua. Timba chiar a ratat mult, a prin o zi proastă, dar şi noi am fost în formă.

Ce părere aveţi despre adversarul de sâmbătă ?

Am văzut prima repriză a meciului dintre Sibiu şi Constanţa. Sibienii sunt buni, chiar dacă au început greu jocul. Trebuie să ne relaxăm, să re reîncărcăm corpul şi mintea pentru a evolua la aceeaşi intensitate ca şi cu Timba. Probabil cine va câştiga mâine va încheia pe locul 1 în seria noastră. Bineînţeles că ne dorim victoria, însă cel mai important este să ne axăm pe jocul nostru.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!