Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andreas Glyniadakis: „Vrem să progresăm cât putem de mult în campionat”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.04.2015

CS Energia Târgu Jiu debutează azi în semifinalele LNBM, având primele două meciuri ale seriei cu CSU Asesoft Ploiești în fieful acestora. Pivotul elen al grupării pregătite de Antonis Constantinides, Andreas Glyniadakis a spus câteva cuvinte despre duelul inaugural cu formația prahoveană. 

„Acum ne concentrăm pe primul meci împotriva celor de la Ploiești, nu ne gândim mai departe de miercuri, dar desigur vrem să progresăm cât putem de mult în campionat, dar toate la timpul lor”, a spus acesta pentru site-ul oficial al Energiei. De asemenea, grecul a vorbit și despre performanța obținută de echipa sa în EuroChallenge. Pentru noi este o bucurie că am putut face fericiți fanii care au venit până aici, câștigând finala mica, iar un loc 3 la un Final Four EuroChallenge este un obiectiv foarte greu de realizat pentru orice echipă”, a concluzionat acesta. 

Glyniadakis este un om extrem de important în rotația Energiei, iar împreună cu Nemanja Milosevic formează unul dintre cele mai periculoase cupluri de oameni mari din întreg campionatul românesc de baschet. În cele 14 meciuri jucate de Andreas pentru Energia în campionat, acesta a acumulat medii de 12.9 puncte, 6.6 recuperări, 1.0 pase decisive, 1.5 capace, 3.1 mingi pierdute și 13.7 la eficiență, totul în 31:21 minute jucate pe meci. 

Primul meci al seriei dintre Asesoft și Energia se joacă azi, 29 aprilie, începând cu ora 19:45, în timp ce jocul secund este programat mâine, 30 aprilie, de la ora 18:00.

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!