Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Bădilă: "Ambele echipe pornesc cu șanse egale"

Paul Olar

Paul Olar
02.05.2013

Dinamo București se va lupta astăzi și mâine cu CSȘ Giurgiu pentru menținearea pe prima scenă a baschetului românesc.

Înaintea manșei a doua de Play-Out, Total Bashchet a luat legătura cu Andrei Bădilă. Fundașul bucureștean spune că dunărenii nu se vor da la o parte din fața "câinilor" și în consecință, oricare dintre combatante își poate adjudeca victoria

Cum vezi jocurile următoare cu CSȘ Giurgiu ?

Este o serie în care se poate întâmpla orice. Problemele din cadrul echipei giurgiuvene și oboseala acumulată de jucătorii noștri la turneul de U23 fac ca această serie să fie oricărui rezultat. Faptul că jucătorii noștri sunt tineri și motivați să rămână în prima ligă, ne va ajuta mult.

După cum se știe, CSȘ Giurgiu se va retrage din campionat, însă ei vor disputa totuși meciurile cu voi. Cât de motivați crezi că vor fi ?

Nu cred că există vreun jucător de baschet care să își dorească să piardă o partidă, mai ales în fața propriilor suporteri.

Cine pleacă favorită ?

În opinia mea, ambele echipe pornesc cu șanse egale.

Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!