Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Bădilă: "Ne este greu să ne gândim la o victorie"

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
02.04.2013

Ultima etapă a sezonului regulat pune față în față pe Energia Rovinari și Dinamo București

Astfel, Andrei Bădilă, unul dintre jucători ai echipei bucureștene, a vorbit pentru TotalBaschet despre confruntarea din această seară, specificând faptul că obiectivul trupeidin Capitală, în meciul cu Energia, este de-a presta un joc de calitate.

Cu siguranță va fi mult mai dificil având în vedere faptul că pe lângă cei doi mai lipsește și Iosif Pârlog care nu este recuperat după o entorsă suferită la turneul de U23. Ținând cont de absențele celor 3, ne este greu să ne gândim la o victorie. Obiectivul nostru este să jucăm un baschet de calitate și să evităm alte accidentări.

Totodată, acesta a descris și echipa adversă ca fiind "completă".

Cu siguranță Energia Rovinari nu este echipa cu care ne doream să jucăm în play-out, însă ne vom juca șansa până la capăt. Energia Rovinari este o echipă completă. Valoarea lor este asemănătoare cu cea a echipelor din play-off și cu siguranță meritau un loc în primele 8.

În încheiere, întrebat ce impcat a avut venirea celor doi americani asupra jocului de echipă, aceasta a răspuns:

Venirea celor 2 americani a adus un plus de forță în ofensivă. Jocul echipei este unul mai alert, iar faptul că cei doi creează concurență pe posturi este un lucru benefic pentru noi. Fiecare jucător trebuie să muncească pentru minutele din teren. Nu contează cine joacă mai mult atâta timp cât echipa joacă bine.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!