Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Calenic continuă la Dinamo Știința București

Andrei Calenic continuă la Dinamo Știința București

Dinamo Știința București a anunțat continuarea colaborării cu cu baschetbalistul român, Andrei Calenic. Cele două părți s-au pus de acord asupra unei înțlegeri valabile pentru sezonul competițional 2019/2020.

Andrei Calneic a împlinit pe data de 8 august anul curent vârsta de 21 de ani. El măsoară 2.09 metri și evoluează pe pozițiile 4-5. Calenic se încadrează și pentru sezonul următor pentru regula U23.

În sezonul 2018/2019, Andrei Calenic a jucat 32 de partide pentru Dinamo în Liga Națională de Baschet Masculin. El a avut cifre statistice de 4.7 puncte și 2.0 recuperări în aproape 12 minute petrecute pe parchet. Tânărul jucător român a bifat 5 meciuri și Cupa României, un a strâns medii de 4.8 puncte și 2.8 recuperări.

Andrei Calenic va bifa al 3-lea sezon consecutiv în Liga Națională de Baschet Masculin. În stagiunea 2017/2018, Calenic a jucat pentru Politehnica Iași pe prima scenă a baschetului românesc.

Dinamo Știința București le-a mai prelungit contractele în această vară lui Marcu Badiu, Mihnea Andrei, Anton Diaconescu, Daniel Ioniță și Ousmane Barro. Mladen Jeremic și Armin Cane sunt noutățile până acest moment din lotul echipei din Ștefan Cel Mare.

foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!