Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Calnicenco se alătură staff-ului lui CSU Sibiu

Andrei Calnicenco se alătură staff-ului lui CSU Sibiu

CSU Sibiu are un nou membru, în persoana ucraineanului Andrei Calnicenco. Potrivit site-ului oficial al clubului sibian, sportivul ucrainean cu cetățenie română se alătură staff-ului tehnic al lui Miguel Angel Hoyo și va fi implicat în activitățile clubului de pe Cibin.

De altfel primul angajament al meciului de vineri, 11 martie, cu U BT Cluj-Napoca, va fi efectuat chiar de Andrei Calnicenco.

„Mă bucur că am ajuns la Sibiu. Voi încerca să ajut cât mai mult staff-ul tehnic și întreaga echipă. Situația din Ucraina cred că este cunoscută de toată lumea și sunt recunoscător că am putut veni aici cu întreaga familie. Mulțumesc clubului că mi-a întins o mână de ajutor, având în vedere situația dificilă din țara mea. Am ales să vin la Sibiu pentru că Horațiu Floca a fost primul om din România care m-a contactat și m-a întrebat dacă am nevoie de ceva. Îmi doresc să pot întoarce spre echipă ajutorul primit”, a declarat Andrei după sosirea la Sibiu.

Calnicenco va împlini la finalul acestei luni 36 de ani. Andrei a jucat de-a lungul carierei la BC Odessa, BC Khimik, BC Donetsk, SK Cherkasy Mavpy și U BT Cluj-Napoca. În România a cucerit două cupe și o supercupă.

În Liga Națională de Baschet Masculin, Andrei a jucat 122 de partide între 2015 și 2020 și a avut medii statistice de 5.3 puncte și 2.6 recuperări.

*foto: bc-csusibiu.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Frumos gest
    Felicitări Sibiului. Rămîne o întrebare : Dragă Mircea ( Cristescu) oare la Academia U BT nu-i găseam un loc băiatului ăstuia care chiar a JUCAT în alb-negru ?

    cu 2 ani în urmă (10.03.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!