Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Căpuşan: "Am muncit prea mult în acest sezon pentru a da cu piciorul la tot"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.05.2012

CSU Ploieşti conduce cu 2-0 pe BC Timişoara în finala Divizie A masculine de baschet, iar miercuri şi joi sunt programate meciurile 3 şi 4 ale finalei. Andrei Căpuşan a participat la conferinţa de presă susţinută marţi, 22 mai, de către clubul prahovean, răspunzând mai multor întrebări venite din partea celor prezenţi

Ai probleme de motivare la acest scor ?

Nu am avut niciodată probleme să mă motivez pentru aşa ceva. Pentru mine e prima finală, e foarte importantă şi dau tot ce am mai bun din mine. După cum a zis şi Dado, am muncit prea mult în acest sezon pentru a da cu piciorul la tot.

Ştii că de regulă cine vine aici la Ploieşti se şi transformă în campion. Vroiam să te întreb dacă ai şi urmărit acest lucru.

Nu este neaparat o regulă, dar e un sentiment extrem de plăcut şi aici se creează şi se creşte mentalitatea de învingător şi de campion. Acest lucru se doreşte şi aici.

Ai fost foarte aproape de finală şi în 2009, ce a lipsit echipei din judeţul Ilfov în acea serie ?

Da, am fost la un pas de finală în 2009, când jucam pentru CS Otopeni, şi tocmai BC Timişoara a stat în calea noastră. Atunci ne-au lipsit experienţa şi dorinţa de a câştiga şi de a ajunge în finală.

Crezi că Timişoara vă poate surprinde cu ceva ?

Nu ştiu dacă ne mai pot surprinde, dar antrenorul lor este unul foarte bun şi cred că va schimba unele lucruri însă noi suntem pregătiţi pentru orice.

Crezi că depinde de tine sau de finala aceasta dacă vei rămâne la Ploieşti ?

Nu cred că depinde de noi. Dacă suntem doriţi vom rămâne, dacă nu vom vedea ce facem însă sper să cântărească un pic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!