Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Căpușan ar putea reveni la meciul cu Timba Timișoara

Adrian Micinic

Adrian Micinic
20.03.2013

Andrei Căpușan ar putea reveni pe parchet la meciul dintre BC Timișoara și Timba Timișoara, programat la finele acestei săptămâni, în cadrul etapei a 28-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin.

Ultimul meci jucat de către Căpușan s-a consemnat pe 19 ianuarie, atunci când Leii din Banat au învins pe Energia Rovinari. Inițial să părea că accidentarea la genunchi este mai gravă și nu va putea să revină în teren pe parcursul acestui sezon. Totuși, el este refăcut și se antrenează normal, alături de echipă.

Venit la Timișoara după ce a câștigat în premieră titlul de campion al României în sezonul precedent, Căpușan a bifat 19 prezențe în actuala ediție de campionat. El are medii stagionale de 3.4 puncte, 1.7 recuperări, 0.8 pase decisive și 0.7 posesii pierdute pentru 3.6 la eficiență.

În vârstă de 29 ani, Căpușan a jucat șase meciuri în EuroChallenge, respectiv două în Cupa României. În Liga Națională a mai jucat pentru CS Otopeni, Energia Rovinari, BC Mureș și CSU Ploiești.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!