Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Căpuşan: "Este un meci foarte interesant şi poate deveni un meci foarte dificil"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
21.03.2013

Timba şi BC Timişoara se înfruntă sâmbătă seara, iar Andrei Căpuşan va reveni pe parchet pentru Leii din Banat. Jucătorul alb-violeţilor a vorbit despre acest joc.

Este un meci foarte interesant şi poate deveni un meci foarte dificil. Noi trebuie doar să respectăm planul de joc şi să ne facem treaba cât mai bine. Noi încercăm să ajungem cât mai repede în forma de vârg. Ei deocamdată se bat în partea a doua a clasamentului şi nu ştiu cât de important e acest meci pentru ei. Cu siguranţă va fi un joc foarte frumos şi spectaculos. Multe necunoscute nu sunt între cele două echipe, dar nu cunoaştem aşa de bine jucătorii noi pe care i-au adus în iarnă.

Întrebat dacă îl vede ca pe un meci special, Căpuşan a răspuns scurt şi concis.

Este un simplu meci de campionat pe care noi trebuie să îl câştigăm.

Meciul are loc sâmbătă, de la ora 18:00.

foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!