Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Căpușan: “Împreună cu suporterii, la Craiova nu ne poate învinge nimeni.”

Ionuţ Greere

Ionuţ Greere
01.03.2014

Timba Timișoara și SCM Universitatea Craiova se întâlnesc în etapa a XXI-a din Liga Națională de baschet masculin. Partida se va disputa în sala ”Constantin Jude” și se va juca sâmbătă, 1 martie, la ora 14.00.

Unul dintre cei mai constanți jucători de la echipa olteană, Andrei Căpușan, a prefațat pentru TotalBaschet partida de pe Bega.

După o săptămână foarte grea, ne așteaptă la Timișoara un meci cu o formație care nu are nimic de pierdut și din acest motiv tratăm cu mare atenție acest joc.

De asemenea,  este o ultimă întâlnire așa – zisă ușoară având în vedere că urmează 5 meciuri de foc pentru noi, în fața propriilor suporteri, meciuri la care sper să simțim alături de noi spiritul oltenesc, spirit care ne-a împins la victorie până acum. Împreună cu ei, la Craiova nu poate învinge nimeni!”, a declarat baschetbalistul Craiovei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!