Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Căpuşan: "Trecerea de la Asesoft la Timişoara nu e un pas înapoi"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
13.08.2012

Singurul jucător român transferat de BC Timişoara (cu excepţia celor doi tineri pentru U23, Păun şi Cristean), Andrei Căpuşan a dezvăluit faptul că trebuia să ajungă în Banat în urmă cu câteva sezoane, dar transferul său nu s-a realizat decât acum. Fostul jucător al Asesoftului spune că mutarea de la echipa campioană la cea vicecampioană nu este un pas înapoi în cariera sa.

Trebuia sa ajung mai devreme la Timişoara, acum câteva sezoane, dar nu a fost să fie. Mai bine mai târziu decât niciodată. Nu este un pas înapoi sub nicio formă. Ambele echipe îşi doresc titlu, deci nu este un pas înapoi.

Căpuşan a vorbit şi despre noul sezon, unul care se anunţă foarte strâns.

Va fi un sezon foarte dificil, o luptă acerbă între 4-5 echipe pentru play-off. În grupele europene avem o grupă destul de accesibilă şi eu zic că vom face o figură frumoasă.

Noua achiziţie a Leilor din Banat crede că alb-violeţii se vor bate pentru locurile fruntaşe.

Bineînţeles. Asesoft, Timişoara, Mediaş se vor bate din punctul meu de vedere la titlu. Eu sper să pot să aduc puţinul aşă de care e nevoie pentru a cuceri titlul. Nu e important câte minute voi juca, ci cum îmi voi ajuta echipa.

Andrei Căpuşan a sosit la BC Timişoara de la campioana CSU Asesoft Ploieşti.

foto: Cipri Damian

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!