Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Mandache: „Încă avem foarte mult de muncă”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
07.03.2023

Andrei Mandache: „Încă avem foarte mult de muncă”

Dinamo București a cedat în etapa a treia din Top 10 în fața celor de la FC Argeș. Gruparea din capitală a condus și la 19 puncte în confruntrea din Pitești Arena, dar a cedat în cele din urmă cu  82-74 și a ajuns la un bilanț de 4-6.

Andrei Mandache, căpitanul alb-roșilor a încheiat cu 8 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Iată ce a avut acesta de spus despre jocul de luni seara.

„O victorie în primul rând meritată pentru cei de la Pitești, cu toate că noi am condus la început cu 19 puncte. Au fost mult mai agresivi decât noi. S-a văzut asta cel puțin în partea a doua și cam atât. Noi avem încă foarte mult de mult de muncă după cum se vede, ne-au lipsit și câțiva jucători importanți din rotație, dar asta nu este o scuză și mergem înainte.

Probabil că sunt mai multe probleme care au cauzat acel run, nu doar una. Ideea e că baschetul e un sport cu foarte multe run-uri și după cum se vede, în ziua de astăzi, o diferență de 20 de puncte poate fi recuperată în două minute, deci trebuie să fim mai atenți de aici în acolo.”

Dinamo nu i-a avut astăzi la dispoziție pe Vlad Moldoveanu și Radu Vîrnă. Iată ce a spus Mandache despre aceste absențe, în contextul discuțiilor legat de ordinul ministrului.

„Aceste absențe au fost foarte importante. S-a văzut. Acum, asta nu are nicio legătură cu ordinul. Ei sunt jucători oricum foarte importanți pentru noi. Acum depinde foarte mult de cum decurge recuperarea lor. Noi trebuie să găsim variante să jucăm foarte bine și să câștigăm cât mai multe meciuri.”

În etapa următoare, Dinamo București primește vizita celor de la BC CSU Sibiu. Confruntarea este programată vineri, 10 martie, de la ora 18:00.

*foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!