Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Mandache: "Răman cu un gust amar. Nici nu vreau să văd statistica"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.08.2012

Naţionala de seniori a României a cedat fără drept de apel, luni seară, în deplasarea de la Riga. Selecţionata tricoloră s-a menţinut doar 17 minute de naţionala similară a Letoniei, pentru ca în final confruntarea să se încheie cu scorul 89-53 în favoarea gazdelor.

Jucătorii României au avut procentaje lamentabile la aruncările din acţiune, iar Andrei Mandache, principalul marcator, a izbutit un procentaj de 35%. Autor a 14 puncte, acesta a declarat pentru frbaschet.ro că este extrem de dezamăgit.

Sunt extrem de trist când echipa pierde. A fost un meci greu pe care Letonia a meritat să îl câştige. Ne-au dominat la mai multe capitole şi lucrul acesta s-a vazut la procentajele pe care le-au avut. Din păcate nu am putut ţine ritmul cu ei. Problema cea mai mare a fost ca noi am fost prezenţi doar zece minute pe teren. Ei au jucat mult mai organizat decât noi şi au controlat meciul pentru o perioadă buna de timp. Preferam să nu înscriu niciun punct şi să câştigăm. Nu pot să mă bucur că am fost cel mai bun marcator. Răman cu un gust amar. Nici nu vreau să văd statistica.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!