Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Talabă a început recuperare după operaţie

totalbaschet.ro, Foto:sportvest.ro

totalbaschet.ro, Foto:sportvest.ro
16.02.2011

Andrei TalabaAccidentat în urmă cu o lună, Andrei Talabă, jucătorul echipei BC Timba Timişoara, a început recuperarea după operaţia suferită la genunchi. 

Conform site-ul banatsport.ro recuperarea va dura şase săptămâni, în a doua perioadă a acestui interval permitându-i-se să înceapă alergările uşoare şi mişcările specifice jocului.

E mult mai greu pe bancă decât pe teren. Mi-a fost foarte greu să stau şi să mă uit şi să ştiu că nu-mi pot ajuta echipa”, a spus jucătorul pentru sursa citată. “[Până la turneele de promovare] sper să fiu recuperat sută la sută şi să-mi pot ajuta echipa să promoveze în prima ligă 

Echipa la care activează a obţinut trei victorii din tot atâtea meciuri în turneul de Divizia B seria I disputat în weekendul 11-13 februarie la Timişoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!