Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrej Zakelj: „Am jucat cu o echipă foarte bună, care merită să fie în topul grupei noastre”

Andrej Zakelj: „Am jucat cu o echipă foarte bună, care merită să fie în topul grupei noastre”

Buducnost Podgorica a încasat miercuri, 27 decembrie, a opta înfrângere stagională în BKT EuroCup și împarte poziția a șaptea cu Lietkabelis, formație ce are același bilanț după eșecul cu Trento.

Trupa din Muntenegru a condus în cea mai mare parte a meciului cu U-BT Cluj-Napoca, însă campioana României a revenit în actul decisiv și a izbutit să se impună cu 79 la 77. Iată ce a declarat Andrej Zakelj, antrenorul principal al alb-albaștrilor:

Felicitări adversarilor pentru victorie. Din nou, cred că am jucat cu o echipă foarte bună, care merită să fie în topul grupei noastre. Pe de altă parte, sunt satisfăcut pentru faptul că am reacționat [n.r. după înfrângerea cu SC Derby], mai ales în prima repriză când ne-am apărat bine. Sunt mulțumit de acest lucru dar, în cele din urmă, au fost unele meciuri în care nu am jucat atât de bine și am câștigat. Victoria contează și azi e la fel. Am încercat să câștigăm și nu am reușit. Cred că în ultimul sfert nu am jucat destul de inteligent, nu am fost destul de agresivi în apărare. Dar, din nou, cred că băieții au arătat o reacție, iar dacă tactica nu a funcționat, eu sunt de vină. Singurul lucru pe care îl pot spune e că trebuie să fim mai inteligenți pe finalul partidelor pentru a avea rezultatele pe care le dorim.

În următoarea rundă, Buducnost Podgorica va avea parte de un duel dificil, primind vizita liderului grupei B – JL Bourg.

*foto: Filip Roganovic/SC Derby

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!