Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrej Zakelj: „Nu ne putem ascunde în spatele unui alibi, trebuie să reacționăm”

Andrej Zakelj: „Nu ne putem ascunde în spatele unui alibi, trebuie să reacționăm”

Miercuri, 27 decembrie, U-BT Cluj-Napoca o întâlnește pe Buducnost Podgorica, într-un meci din etapa a 13-a a BKT EuroCup. În tur, campioana României a jucat excelent în BTarena și s-a impus în fața muntenegrenilor cu 89 la 74.

Buducnost are un bilanț de cinci victorii și șapte înfrângeri, la fel ca Aris Salonic, Lietkabelis și Trento, luptându-se în continuare pentru calificarea în playoff-ul EuroCup. Mai mult decât atât, în ultima etapă din liga ABA, elevii lui Andrej Zakelj au fost învinși, pe teren propriu, de concitadina SC Derby (82-94), astfel că aceștia își doresc să arate o altă față a echipei.

Iată ce a declarat antrenorul principal al lui Buducnost, conform site-ului oficial:

Așteptarea mea și, probabil, a tuturor este să avem o reacție. După ultimul meci am spus că ce îmi doresc și ce solicit e o luptă. Nu ne putem ascunde în spatele unui alibi, trebuie să reacționăm. Ne așteaptă un nou meci important, așa cum sunt toate în EuroCup, mai ales dacă vrem să ajungem în playoff. Cluj este o echipă foarte bună, se află aproape de topul grupei și joacă bine. Este o formație atletică, joacă rapid și au o defensivă bună și agresivă. Cu siguranță, ne așteptăm la un joc dificil însă, dacă vrem să ne gândim la victorie, trebuie să fim mai buni, în special în abordarea și concentrarea noastră. Trebuie să găsim o modalitate de a reveni pentru a câștiga încredere și energie și sper să văd asta încă din primul meci.

De asemenea, Nikola Tanaskovic, jucător cu medii de 7.0 puncte și 5.0 recuperări, a prefațat încleștarea cu trupa lui Mihai Silvășan:

Duelul cu Cluj este foarte important pentru noi, mai ales după modul cum ne-am încurcat în ultimul meci. Cred că este o partidă foarte importantă pentru noi, mai ales pentru că jucăm împotriva unei grupări din partea superioară a clasamentului. Cluj este o formație care joacă bine, sunt agresivi în defensivă și sunt sigur că vom da ce avem mai bun pentru a întoarce soarta jocului în favoarea noastră.

Buducnost Podgorica – U-BT Cluj-Napoca va începe la ora 20:00 și va putea fi urmărit, în direct, pe Prima Sport 1.

*foto: Twitter – KK Buducnost Voli

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!