Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andreja Milutinovic, cel mai bun om al partidei în duelul câștigat de Dinamo Știința cu SCM U Craiova

Andreja Milutinovic, cel mai bun om al partidei în duelul câștigat de Dinamo Știința cu SCM U Craiova

Dinamo Știința a câștigat partida cu SCM U Craiova din etapa a V-a din LNBM – Grupa Valorică A, scor 80-73, iar Andreja Milutinovic a fost fără îndoială MVP-ul partidei.

Jucătorul de origine sârbă a adunat 30 de puncte, cu 4 pase decisive, 3 recuperări și 2 intercepții. El a avut 8/11 de la 2 puncte, 4/7 de la 3 puncte și 2/2 de la aruncările libere. Astfel, Milutinovic a adunat un indice al eficienței de +31!

Grație acestui meci, Milutinovic devine cel mai bun marcator al lui Dinamo din acest sezon, cu 19,6 puncte pe meci. El mai are 4,4 recuperări și 2,6 pase decisive, pentru un indice mediu al eficienței de +18,4.

Mladen Jeremic a fost al doilea cel mai bun marcator al lui Dinamo Știința în partida contra oltenilor, cu 14 puncte și are acum o medie de 18 puncte pe întâlnire.

Cu această victorie, Dinamo Știința ajunge la 2-3 și întâlnește etapa viitoare pe CSA Steaua București, în deplasare.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!