Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andreja Milutinovic este noul jucător al lui CS Dinamo Știința București

Andreja Milutinovic este noul jucător al lui CS Dinamo Știința București

Miercuri, 18 septembrie, cei de la CS Dinamo Știința au anunțat transferul unui nou baschetbalist. Este vorba de Andreja Milutinovic, o extremă de 29 de ani, cu experiență în primele ligi ale Serbiei și Greciei.

Acesta, originar din Kragujevac, s-a format la echipele de juniori ale clubului FMP Belgrad. În 2008, la vârsta de 18 ani, Milutinovic a debutat la seniori, urmând să petreacă încă trei ani alături de FMP. Apoi, baschetbalistul sârb s-a transferat la Steaua Roșie Belgrad, un club de tradiție din Capitală. Acesta a evoluat doi ani la Crvena Zvezda și a avut medii de 8.7 puncte, 3.5 recuperări și 1.1 intercepții.

În 2013, Andreja Milutinovic a plecat în al doilea eșantion spaniol, acolo unde a semnat cu Forca Lleida. La mijlocul sezonului, sportivul de 1.98m a primit o ofertă de la Apollon Patras pe care nu a putut să o refuze. La trupa din Grecia, Milutinovic a înregistrat următoarele statistici: 7.3 puncte și 2.0 recuperări.

Cu toate că aceste cifre nu au fost cele mai grozave, Andreja Milutinovic a primit oportunitatea de a se întoarce în Belgrad, la KK Partizan. Cu toate că, în trecut, jucase la Steaua Roșie, marea rivală a lui Partizan, noul baschetbalist al lui Dinamo a acceptat provocarea. Acesta a petrecut două sezoane în maioul alb-negru și a adunat 4.6 puncte, 2.7 recuperări și 1.1 pase decisive.

În ultimii trei ani, Milutinovic a evoluat pentru Koroivos (Grecia), Saint-Chamond (Franța, liga secundă) și Al Sadd (Qatar).

În urma acestei mutări, lotul lui Tudor Costescu arată în felul următor: Mladen Jeremic, Tony Gugino, Armin Cane, Ousmane Barro, Andreja Milutinovic, Marcu Badiu, Daniel Ioniță, Mihnea Andrei, Anton Diaconescu și Andrei Calenic. De asemenea, Javon Masters se află într-o perioadă de probă alături de trupa din Ștefan cel Mare.

*foto: alchetron.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!