Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrija Bojic continuă prestațiile excelente în tricoul lui Poli Iași

Eduard Popa

Eduard Popa
22.03.2018

andrija bojic poli iasi craiova

CS Poli Iași a pierdut pe teren propriu restanța din etapa a XII-a în compania celor de la SCM U Craiova, scor 95-86.

Sârbul Andrija Bojic a fost din nou cel mai bun om al partidei pentru ieșeni. El a bifat 37:19 minute pentru Poli, timp în care a marcat 27 de puncte și a adunat 10 recuperări. Bojic a reușit astfel al patrulea double double din acest sezon și al cincilea meci cu cel puțin 20 de puncte marcate.

El este o nouă achiziție la formația ieșeană, fiind adus la începutul lunii februarie. Jucătorul care evoluează pe poziția patru are medii de 19,9 puncte și 8,1 recuperări în 8 partide de LNBM în 30:24 minute, statisticile sale fiind afectate de partida cu CSU Sibiu, în care a jucat numai două minute din pricina unei accidentări.

Vlad Șolopa a reușit și el 18 puncte pentru Poli Iași în meciul cu fosta sa echipă. Românul cu origini basarabene a 8/9 de la 2 puncte, 0/3 de la 3 puncte și 2/4 de la libere. De asemenea, Tayloe Taylor a jucat și el în sezonul precedent la SCM U Craiova și a avut o prestație bună contra oltenilor, cu 16 puncte, 9 recuperări și 5 pase decisive, în timp ce americanul Jalen Jackson a strâns 13 puncte, 6 pase decisive și 4 recuperări.

După această înfrângere, Poli Iași ajunge la 3 meciuri câștigate și 18 partide pierdute. Ultimul meci pentru ieșeni va fi pe teren propriu, cu BC Mureș. Partida se va juca vineri, 23 martie, de la ora 17:00.

*Foto: Eduard Merschi/ facebook Poli Studs Iași

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!