Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrija Stipanovic a înregistrat cea mai bună prestație a sezonului

Andrija Stipanovic a înregistrat cea mai bună prestație a sezonului

U BT Cluj-Napoca a început cu dreptul semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2020/2021, ghidată fiind de Andrija Stipanovic. Câștigătoarea sezonului regulat a câștigat meciul 1 contra lui CSO Voluntari cu scorul de 88-83.

Andrija Stipanovic a fost omul meciului cu 30 de puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive. În 32 de minute petrecute pe parchet pivotul a marcat 12/14 (85.7%) de la 2 puncte și 6/7 (85.7%) de la linia libere. Cu 2 mingi pierdute, Stipanovic a înregistrat 36 de unități la eficiență.

Pivotul lui U-BT și-a stabilit recorduri personal stagionale în urma acestei prestații la puncte marcate, eficiență și coșuri de 2 puncte înscrise.

„Sunt foarte bucuros că am câștigat primul meci. Poate că în debutul partidei am resimțit presiunea semifinalei. La final am fost mai deștepți, am înscris aruncări libere importante și am câștigat. A fost un joc greu, dar cred că putem să jucăm mai bine. Sper ca la partida viitoare să fim mai relaxați. Ne așteaptă un nou meci, trebuie să ne odihnim și să fim pregătiți” a declarat Stipanovic la finalul partidei, conform u-bt.ro.

Andrija Stipanovic a jucat 26 de partide până acum în LNBM și înregistrează medii statistice de16.8 puncte, 5.8 recuperări, 2.6 pase decisive și 19.5 la eficiență.

foto: U-BT Cluj-Napoca (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!