Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrija Stipanovic: „Am arătat o atitudine diferită față de cea din jocul cu Rapid”

Andrija Stipanovic: „Am arătat o atitudine diferită față de cea din jocul cu Rapid”

După două înfrângeri consecutive, U-BT Cluj-Napoca a reușit să obțină o victorie, câștigând cu 84 la 65 împotriva lui SCM U Craiova. Ardelenii au controlat jocul de la început până la final și nu le-au acordat nicio șansă adversarilor.

Cel mai bun jucător al gazdelor a fost Andrija Stipanovic, care a adunat 15 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive și o intercepție în cele 22 de minute petrecute pe teren.

„După două înfrângeri era un meci foarte important pentru noi din punct de vedere psihic. Am arătat astăzi o atitudine diferită față de cea din jocul cu Rapid. Am jucat bine în cea mai mare parte a jocului și am câștigat”, a declarat pivotul clujenilor la finalul duelului din BTarena.

Întrebat dacă el și colegii săi resimt oboseala unei luni pline de meciuri, Stipanovic a răspuns următoarele:

Cu siguranță, suntem ușor obosiți dar asta nu e o scuză. În meciul cu Ulm nu am pierdut din cauză că eram obosiți, nu știu exact de ce am pierdut. A fost o înfrângere dureroasă și apoi, după două zile, împotriva lui Rapid nu am avut prea multă energie. Dar astăzi am arătat, în cea mai mare parte a meciului, felul în care trebuie să jucăm, mai ales în apărare.

La final, veteranul lui U-BT a vorbit despre cum au trecut Sărbătorile și ce urmează pentru „studenți”:

Grinch ne-a furat Crăciunul dar sperăm să ne revenim. Trebuie să facem lucrurile de bază foarte bine, așa cum am făcut-o înainte, și cred că vom fi ok fiindcă ne așteaptă multe meciuri.

Vineri, 30 decembrie, U-BT Cluj-Napoca va avea un nou joc, de această dată pe terenul lui CSM Târgu Mureș.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!