Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrija Stipanovic, după meciul cu Prometey: „Nu-mi pot imagina cum se simt, dar au făcut un meci bun azi”

Andrija Stipanovic, după meciul cu Prometey: „Nu-mi pot imagina cum se simt, dar au făcut un meci bun azi”

U BT Cluj-Napoca continua seria de invincibilitate din faza a 2-a a grupelor din Basketball Champions League. Campioana României a reușit să se impună în fața lui Prometey cu scorul de 92-81, într-o partidă desfășurată în Cehia.

La conferința de presă de după meci a fost prezent Andrija Stipanovic, care a tras concluziile după acest joc:

„Este o victorie mare pentru noi. Cu siguranță pentru Prometey nu este un moment bun pentru noi, în special pentru jucătorii ucrainieni. Au luptat astăzi și îi felicit. A fost un meci dificil pentru ambele echipe, foarte fizic. Am înscris 92 de puncte dar nu a fost cel mai bun joc al nostru. Am ratat, în special noi, oamenii mari, prea multe lay-ups. În final ne putem declara fericiți, am întâlnit o echipă bună, cu jucători experimentați, dar încă  o dată în acest sezon am arătat că putem lupta și avea încredere unul în celălalt. Trebuie să ne pregătim pentru ce urmează și să luăm fiecare meci în parte.”

Pivotul lui U BT a vorbit și despre situația dificilă în care se află echipa din Ucraina, cauzată de războiul din țara lor:

„Pentru noi, mulțumim lui Dumnezeu, totul este în regulă. Pentru ei au fost probleme mari, probabil, cu concentrarea. Ne pare rău. Nu-mi pot imagina cum se simt, dar au făcut un meci bun azi.”

Stipe a precizat și aspectele care au făcut diferența în repriza secundă a partidei de la Nymburg:

„În startul reprizei secunde am intensificat apărarea. Am înscris câteva coșuri ușoare și am reușit să le oprim cei mai buni jucători să înscrie multe puncte astăzi.”

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!