Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrija Stipanovic: „Este important că ne-am apărat propriul teren”

Andrija Stipanovic: „Este important că ne-am apărat propriul teren”

U-BT Cluj-Napoca are 1-0 în seria cu CSU Sibiu, după 89-79 marți (03.05) în BTarena. Clujul s-a desprins decisiv în ultimul sfert al meciului care a deschis prima rundă de playoff a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

La finalul partidei, Andrija Stipanovic a oferit câteva declarații pentru Facebook U-BT Cluj-Napoca, pivotul susținând că este important succesul obținut de formația sa în fața propriilor fani:

„Este important că ne-am apărat propriul teren. Am întâlnit o echipă bună, care a jucat bine. Am fost puternici timp de 40 de minute, iar la final am câștigat. Vom merge pregătiți la Sibiu să avem un nou meci bun.”

Formațiile au mers cap la cap în prima repriză, intrându-se cu 42-41 la cabine pentru U-BT și apoi „studenții” au putut să își formeze un avantaj de 15 puncte în sfertul decisiv. Stipanovic a spus unde s-a făcut diferența:

„Cred că și în prima repriză am jucat tare, doar că au găsit oportunități să marcheze. În repriza a doua am fost mai agresivi și am înscris coșuri de trei puncte și cred că asta a decis meciul. În prima repriză am aruncat slab de la distanță.”

Experimentatul jucător se așteaptă la un meci dificil în Sala Transilvania, în cel de-al doilea duel al seriei:

„Știm că va fi dificil să câștigăm la Sibiu, au fanii alături și joacă bine cu suporterii lângă ei, însă vom da totul pe teren.”

Meciul doi va avea loc vineri, 6 mai, de la ora 19.00 în Sala Transilvania din Sibiu și va fi transmis pe YouTube FRB TV.

*foto: Emi Turbuc

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!