Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrija Stipanovic rămâne jucătorul lui U BT Cluj-Napoca

Andrija Stipanovic rămâne jucătorul lui U BT Cluj-Napoca

U BT Cluj-Napoca și-a asigurat serviciile lui Andrija Stipanovic și pentru sezonul 2021/2022. Experimentatul pivot a ales să continue la Cluj-Napoca, după ce la primul sezon pe Someș a cucerit titlul național.

În stagiunea recent încheiată, Andrija Stipanovic înregistrând statistici de 14.6 puncte, 6.3 recuperări și 2.3 pase decisive, cu un indice al eficienței de 17.3 unități. El a fost desemnat MVP al sezonului de către site-ul nostru.

„Eu și familia mea ne-am simțit foarte bine în Cluj. Ne place viața aici. Cel mai frumos a fost în ultima parte a campionatului, când am jucat în fața fanilor. Am fost fericit în permanență. Imediat ce am câștigat titlul m-am înțeles cu echipa să semnăm un nou contract. Fără niciun dubiu, mi-am dorit să mă întorc și să fiu din nou parte din familia U” a declarat Stipanovic pentru site-ul oficial al clubului clujean.

Andrija Stipanovic are o vastă experiență în Europa, la cei 35 de ani ai săi a mai jucat la Hermes Analitica Zagreb, Split (Croația), Liège Basket (Belgia), Juvecaserta (Italia), Telenet Oostende (Belgia), Trabzonspor (Turcia) sau Cedevita Olimpija Ljubljana (Slovenia).

foto: sportpictures.eu

10 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Asta da !
    An de an nu am fost in stare sa pastram jucatorul determinant, acum insa da, felicitari conducere si multumiri Stipancic ! Sper sa ramana si Tarolis , Petrica e sigur, cu osatura celor 3 trebuie construit noua echipa . In locul celorlalti straini trebuie adusi jucatori mai valorosi, nu intru in amanunte, stiti si voi multiplele slabiciuni aratate de Wright ( parca dusman cu cosul ), Edwards si Guzman . Sa asteptam si sa speram , poate in sfarsit vom avea o echipa invincibila la intern si cu rezultate si evolutii notabile la extern .

    cu 2 ani în urmă (26.06.2021)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      STI - PA - NO - VIC
      Bela bacsi... cu toată simpatia pentru dvs... joacă la noi de un sezon... îi scrie și numele în titlu... se numește Stipanovic, nu Stipancic :-))

      În rest, de acord, mai puțin la partea cu Guzman pe care-l consider un jucător care ne-a ajutat mult. Are un potențial extrem de bun în apărare, aruncă relativ bine de 3, execută liberele constant, pătrunde bine, etc. L-aș vrea în echipă și la anul.

      cu 2 ani în urmă (27.06.2021)
    • Benjamin:

      Echipa
      Si eu m-as bucura sa ii mai vad pe Tarolis si Guzman pe langa Patrick si Stipanovic.
      Mi-a placut Guzman si chiar daca o sa aiba pretentii mai mari financiare (acum ca a dovedit ceva si ca e campion) fata de anul trecut cred ca e un jucator care are potential si merita sa il tinem.
      Wright, Edwards si Zganec cred ca trebuie inlocuiti. Wright a avut un final de playoff reusit, dar nu mi se pare ca e un PG pe care sa ne putem baza daca chiar vrem ceva in Europa. Edwards inconstant si nu stie ce sa faca cu mingea daca il apara cineva calumea. Zganec, un jucator bun si inteligent pe care l-am apreciat atat cat a jucat. Pacat de accidentari! Sincer nu cred ca e un risc pe care merita sa ni-l asumam.
      Sunt curios daca reusim sa il tinem pe Grasu sau ia si el directia SUA. Eu unul m-as bucura mult sa ramana la noi.
      Sezonul asta mi s-a parut ca am fost vulnerabili sub panou. Stipanovic si Tarolis au dus tot greul. In primele sezoane ale lui Silva aveam in mod constant 4 pivoti pe care te puteai baza dintre care unul era intr-adevar roman (Torok), dar te puteai baza pe el lejer 15-20 minute/meci si nu trebuia jucat doar de umplutura pt ca e roman si e obligatoriu sa ai unul in teren.

      cu 2 ani în urmă (27.06.2021)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Si inca ceva,
    cu toata simpatia si aprecierea pentru Zganec, datorita multiplelor probleme medicale, trebuie renuntat la el si adus un strain valoros .

    cu 2 ani în urmă (26.06.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    hunter,
    Scuze, da, e Stipanovic , cred ca l-am botezat de la inceput Stipancic ( cred un nume in tenis ) si asa am ramas . Ce sa fac, am ajuns la 65, ma duc si eu inapoi, asta este . In ce-l priveste pe Guzman, e un aparator bun, spectaculos la dunkuri, dar slab la aruncari, a avut un singur meci in care exceptia a intarit regula . Si ce afirm este intarit se de minutele jucate, mai putine decat ceilalti straini , avand in medie cca 20 min pe meci ( in finala, 20; 22 ; 17 ; 27 ; 18 ) . In fine, asta-i parerea mea, esenta e sa se faca o echipa sensibil superioara celui din sezonul incheiat .

    cu 2 ani în urmă (27.06.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca caatmark :

    Wright
    Mie imi place Wright . Mi se pare ca incepe sa se inteleaga tot mai bine cu ceilalti. Are totusi numai jumatate de sezon
    Paseaza bine, patrunde bine, are viteza, aduce mingea foarte bine. Si la aparare ii destul de ok. Cred ca o sa fie tinut. Parerea mea.

    cu 2 ani în urmă (27.06.2021)
    • Benjamin:

      Wright
      Nici eu nu il consider un jucator rau, dar cred ca nu se potriveste stilului nostru.
      Sincer, abia astept sa transferam un PG sarb bun. Parca de mult timp nu am mai vazut un joc mai asezat la U.

      cu 2 ani în urmă (28.06.2021)
    Raspunde
  • pipzn :

    O veste buna
    ca mai ramane inca un sezon.
    Sper sa i se aduca si o rezerva valoroasa mai ales daca vor fi mai multe meciuri de cupa europeana.

    cu 2 ani în urmă (27.06.2021) Raspunde
  • uplifter :

    Cluj
    Bună mișcare. În sfârșit un jucător determinant și de valoare rămâne încă un sezon.
    Este adevărat ca totul a fost posibil și datorita vârstei lui Stipanovic, pt ca un Sakic sau Planinic încă ar mai fi avut ceva de spus în baschetul european. Și la cei doi ar mai fi mai multe de discutat...
    Dar sa o lăsăm asa, Stipanovic încă un sezon este o veste foarte bună.

    cu 2 ani în urmă (28.06.2021)
    • Benjamin:

      ...
      Imi place paralela cu Sakic si Planinic. Stipanovic e batran, dar cred ca e super ok pentru ce avem noi nevoie. Daca aducem un inlocuitor bun pt Zganec (un 4-5) eu cred ca ar fi super ok pt ca nu s-ar epuiza asa de tare.
      Uneori ma tot intreb de ce Sakic nu a dat randament la noi. SIngurul motiv pe care il gasesc e faptul ca a avut un caracter mult prea puternic pentru nivelul staff-ului nostru tehnic de ataunci.

      cu 2 ani în urmă (28.06.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!