Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrija Stipanovic va lipsi de pe parchet în duelul cu Bursaspor

Andrija Stipanovic va lipsi de pe parchet în duelul cu Bursaspor

U-BT Cluj-Napoca nu se va putea baza contra lui Bursaspor pe unul dintre jucătorii aflați în double figures la media de puncte în acest sezon de EuroCup. Întâlnirea cu turcii are loc miercuri, 8 martie.

Andrija Stipanovic nu este complet refăcut după o accidentare care l-a ținut departe de parchet în precedentele două partide oficiale ale lui U-BT. El a absentat în deplasarea de la Timișoara, prima după câștigarea Cupei României și în duelul din weekend-ul recent trecut contra lui CSO Voluntari.

Pivotul o să absenteze în mod cert și cu Bursaspor, după spusele lui Mihai Silvășan în cadrul conferinței de presă pe care ardelenii au susținut-o înaintea duelului cu finalista precedentei ediții de EuroCup. Stipe o să rateze astfel al treilea meci consecutiv și primul pe plan european, acolo unde a prins în medie puțin peste 21 de minute în partidele de până acum.

„În continuare, Stipanovic nu va evolua nici în acest meci. Recuperarea lui merge bine, se simte mult mai bine decât acum o săptămână, însă nu este complet refăcut. Să vedem dacă va fi apt pentru următoarele meciuri după acesta”, a declarat Mihai Silvășan în conferința de presă premergătoare partidei din etapa a 15-a a EuroCup.

Stipe are în acest sezon european medii de 11.9 puncte, 3.8 recuperări și 2.9 pase decisive, fiind liderul clujenilor în privința recuperărilor ofensive și al doilea cel mai eficient la procentajele aruncărilor de două puncte marcate.

U-BT Cluj și Frutti Extra Bursaspor se duelează miercuri, 8 martie, de la ora 19.30 în direct pe Prima Sport 2.

*foto: euroleaguebasketball.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!