Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Angel Santana: "Dacă cei de la Constanţa mă vor, atunci sunt şanse să evoluez acolo"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.08.2012

Debutul sezonului 2011-2012 l-a găsit pe Angel Santana la CS Otopeni, formaţie alături de care a evoluat până când aceasta s-a retras din competiţie datorită lipsei de fonduri. Cea de a doua parte a stagiunii, alături de CSU Ploieşti, s-a dovedit a fi excelentă pentru jucătorul originar din Spania. Santana a avut parte de câteva meciuri excelente în maioul alb-albastru pentru ca la finele lunii mai să ridice trofeul de campion deasupra capului. În 21 de meciuri jucate pentru prahoveni acesta a avut medii de 4.7 puncte, 1.6 recuperări, 0.8 pase decisive cu 4.7 la eficiență în 12.4 minute pe meci.

La finalul lunii iulie site-ul nostru anunţa faptul că Angel ar putea evolua sezonul viitor la Farul, deoarece trebuie să petreacă o perioadă de timp la malul Mării Negre, însă preşedintele constănţenilor, Petrică Munteanu, a dat de înţeles că nu-l tentează aducerea sportivului româno-spaniol. În acest sens site-ul nostru l-a contactat pe Angel Santana care ne-a declarat că deocamdată nu ştie ce va face sezonul viitor,

Te-ai hotărât ce vei face sezonul următor ?

Deocamdată nu ştiu ce voi face sezonul viitor. Cert este că trebuie să merg la Constanţa, am ceva treabă pe acolo.

Sunt şanse să ajungi să evoluezi în echipamentul celor de la Constanţa ?

Dacă cei de la Constanţa mă vor, bănuiesc că sunt şanse să evoluez acolo. Oricum următoarele luni trebuie să le petrec la malul Mării Negre.

Totuşi, preşedintele echipei constănţene a declarat că ...

Nu am vorbit niciodată cu respectiva persoană, nu îl cunosc şi nici dânsul nu mă cunoaşte pe mine. Nu mă interesează ce a declarat despre mine.

La nivel de Divizia A, Santana a mai jucat pentru Rapid București, CS Otopeni, CSM București și BCA Pitești. De asemenea, el a evoluat la Strasbourg (Franţa), Bruxelles (Belgia), Vecindario, Alicante şi Tarragona (Spania) şi Roanne (Franţa). La nivel universitar a jucat pentru colegiul St. Francis, în Statele Unite ale Americii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!