Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ante Krapic vorbește despre meciurile 3 și 4 de la Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.06.2014

Ante Krapic, extrema de forță a celor de la CSU Asesoft Ploiești a vorbit despre următoarele partide din finala contra lui CSM Oradea. Sportivul originar din Croația consideră că pe umerii lor se află presiunea înaintea acestor meciuri de la Oradea. Fostul component al BCM U Pitești a vorbit și despre cauzele care au dus la o victorie a CSM-ului la Ploiești:

„Avem nevoie de o victorie la Oradea, deoarece am pierdut un meci acasă, și sper că o vom obține. Cred că presiunea este pe echipa noastră pentru că trebuie să câștigăm un meci cel puțin din cele două. Primele meciuri au fost unele spectaculoase, lucru care cred că se va schimba. Ei au înscris de peste tot în primul meci. Noi am început meciul foarte prost și au folosit acest lucru pentru a se desprinde la 20 de puncte diferență. Sunt o echipă bună care au știut cum să folosească asta și obțină victoria.”

Ante Krapic a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Asesoftului în partida 2 de la Ploiești. Întrebat dacă va putea repeta acea performanţă, baschetbalistul a replicat.

„Eu știu doar că voi tot ce am mai bun în fiecare meci. Nu va fi nicio problemă cine va înscrie mai multe puncte, important este doar să câștigăm meciul.”

La fel ca și în semifinale, CSU Asesoft Ploiești și-a pierdut avantajul terenului propriu. Ante Krapic și-ar dori ca această serie să semene cu cea din fața lui U Mobitelco Cluj.

„Dacă mă întrebați pe mine, aș vrea să arate această serie la fel ca cea cu Clujul, ar însemna că noi vom fi campioni.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!