Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ante Tomic: „Am fost solizi în a doua repriză”

Ante Tomic: „Am fost solizi în a doua repriză”

U-BT Cluj-Napoca nu a rezistat în fața lui Joventut Badalona și a cedat duelul din etapa a 16-a a EuroCup la o diferență de 23 de puncte: 104-81. Astfel, alb-negrii sunt oficial eliminați din cursa pentru playoff-ul competiției.

Liderul spaniolilor a fost Ante Tomic, care a adunat 15 puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive, pentru un indice al eficienței de +24. Baschetbalistul croat se află într-o formă excelentă, izbutind un joc foarte bun și în runda precedentă. Iată ce a declarat Tomic după meci:

Am fost solizi în a doua repriză. Am continuat să marcăm și să controlăm jocul. Am marcat mai mult de 100 de puncte astăzi. Nu îmi amintesc ultima oară când am reușit asta. Am făcut unele lucruri bune și diferite în apărare. Este o victorie importantă. Cred că, datorită acestei victorii, ne-am asigurat locul al doilea, însă ne dorim mai mult. Evident, nu depindem doar de noi înșine, ci avem nevoie ca alte echipe să joace. Dar asta e modalitatea în care vrem să continuăm. Trebuie să continuăm să câștigăm și vom vedea ce se întâmplă.

Datorită acestei victorii, Joventut Badalona a ajuns la un bilanț de 11-5 și poate spera la terminarea sezonului regulat pe prima poziție a grupei A. În ultimele două etape, catalanii se duelează cu Umana Reyer Venezia, în deplasare, și cu Lietkabelis, pe teren propriu.

*foto: Twitter – Diari de Badalona

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!