Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Anthony Hickey este noul conducător de joc al lui CSO Voluntari

Anthony Hickey este noul conducător de joc al lui CSO Voluntari

În cursul acestei dimineți, CSO Voluntari a anunțat transferul celui de-al treilea baschetbalist străin din lotul pentru stagiunea 2020-2021. Este vorba de Anthony Hickey, un fundaș în vârstă de 27 de ani, care a jucat pentru Ermis Agias Larissa în sezonul trecut.

Anthony Hickey a jucat timp de trei ani pentru LSU Tigers, iar în 2014 s-a transferat la Oklahoma State, unde a strâns medii de 9.8 puncte, 4.2 recuperări, 3.4 pase decisive și 2.0 intercepții. Primul contact al jucătorului american cu Europa a avut loc în Polonia. În 2015, Hickey a semnat cu Asseco Procom Gdynia, unde a jucat 34 de partide.

În anii ce au urmat, Hickey a mai trecut pe la AS Apollon Patras, AEK Larnaca, Enosis Neon Paralimni, Rethymno, Spojnia Stargard Szczecinski, Fraport Skyliners și Ermis Agias Larissa. În stagiunea precedentă, baschetbalistul de 1.80 metri a adunat 13.4 puncte, 4.3 pase decisive, 2.4 recuperări și 1.6 intercepții.

În urma acestui transfer, lotul lui CSO Voluntari arată în felul următor: Anthony Hickey, Zarko Djuric, Dejan Borovnjak, Vlad Moldoveanu, Marcu Badiu, Dani Popescu, Tudor Gârbea și Cezar Stănescu.

*foto: court-side.com

4 comentarii la aceasta stire:
  • Benjamin :

    ...
    Da, un transfer reusit facut de Voluntari. Sunt curios ce o sa mai aduca. Momentan au o echipa buna care cred ca se poate bate cu Craiova, Pitesti si de ce nu cu Sibiul.

    cu 3 ani în urmă (04.08.2020)
    • Benjamin:

      ...
      Am uitat sa mentionez ca sunt surprins ca nu s-a dorit continuarea cu Martinic. Un jucator bun care cunoaste bine campionatul nostru.

      cu 3 ani în urmă (05.08.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Hmm
      Pe mine nu mă surprinde de loc. Problema e nu doar că el cunoaște foarte bine campionatul românesc, ci și viceversa, campionatul românesc îl cunoaște foarte bine pe Martinic... 😉

      cu 3 ani în urmă (05.08.2020)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Da
    Interesantă alegere la PG, bun CV, îmi place cum sparge. Bemolul e inconstanța la șutul de afară, dar nu le poți avea pe toate...
    La Voluntari se profilează o echipă bună, să vedem dacă toată organizația poate face un pas înainte și să se lupte la locul 3.

    cu 3 ani în urmă (05.08.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!