Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Anthony Hickey nu va juca în primul meci din finala mică

Anthony Hickey nu va juca în primul meci din finala mică

CSO Voluntari a anunțat faptul că Anthony Hickey nu va juca în primul meci din cadrul finalei mici a LNBM. 

Se pare că baschetbalistul american a suferit o accidentare în semifinala cu U-BT Cluj-Napoca, o serie în care a jucat în toate partidele peste 35 de minute. 

În condițiile în care Vlad Moldoveanu nu a jucat deloc în această stagiune a playoff-ului LNBM, iar Ousmane Barro nu a jucat decât în meciurile 4 și 5 din semifinală, Hickey a principalul realizator al ilfovenilor. În cele 7 partide jucate în playoff, conducătorul de joc a adunat medii statistice de 19,3 puncte, 4,9 recuperări, 7,9 pase decisive și 1,7 intercepții pentru un coeficient la eficiență de 22,7. 

Astfel, CSO Voluntari va aborda partida de astăzi, 9 iunie, împotriva lui BCM U FC Argeș Pitești cu Joseph, Lee, Djuric, Barro, McCarthy și Borovnjak în calitate de jucători străini. 

*foto: facebook/ CSO Voluntari - Baschet

3 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    In aceste conditii
    probabil ca Pitestiul e favorita la locul 3.
    Cred ca ar fi multa lume multumita si implicit cu sanse sa investeasca si in sezonul urmator in baschet daca, la sfarsitul acestui sezon situatia va arata asa:
    -Voluntariul cu Cupa Romaniei
    -Oradea cu locul 3 in competitia europeana
    -Pitestiul cu locul 3 in campionat
    -"U" cu locul 1. :))

    cu 2 ani în urmă (09.06.2021)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      nu stiu...
      joaca meciurile 2 si 3 poate. chiar si fara el, nu vad neaparat pitestiul peste voluntari. depinde si cate motivatie mai are voluntariul. pitestiul sigur va avea motivatia sa termine pe podium.
      mie chiar mi-a placut voluntariul ca joc. Inclusiv romanii, Girbea si Badiu. Curajosi. Talent destul in echipa.
      Nu-mi explic caderea din meciul 5, sf.4 though...

      Altfel, sa fie cum zici tu la partea de pronostic :D

      cu 2 ani în urmă (09.06.2021)
    Raspunde
  • andrew.barna@yahoo.com :

    Mai vedem noi
    Mai vedem ce o sa fie din câte vad suporterii lui U or uitat cum săptămâna trecută după a doua înfrângerea cu Voluntari unii și nu puțini nu mai credeau in finala nu va înbatati cu apa rece Oradea deși o pierdut finala de cupă cu Voluntari e mult mai grea echipa intr -o serie de playoff va place sau nu conform ultimilor ani și celor văzute din martie incolo Oradea are prima sansa

    cu 2 ani în urmă (09.06.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!