Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Anthony Hickey, principalul remarcat al primei runde din playoff-ul LNBM

Anthony Hickey, principalul remarcat al primei runde din playoff-ul LNBM

Anthony Hickey este principalul remarcat al primei runde din playoff-ul LNBM. 

Conducătorul de joc al lui CSO Voluntari a impresionat în ambele victorii pe care echipa sa le-a reușit în compania celor de la SCM U Craiova. 

În prima partidă, Hickey a adunat 24 de puncte, 5 recuperări și 9 pase decisive pentru un indice de 34 la eficiență, în timp ce în cea de-a doua partidă s-a autodepășit și a totalizat 30 de puncte, 6 recuperări și 11 pase decisive pentru un indice de 38 de unități în dreptul eficienței. 

În ceea ce privește procentajele, Hickey are 75% la două puncte (15/20), 46,7% la trei puncte (7/15) și 75% la libere (3/4). De asemenea, merită menționat și faptul că baschetbalistul american nu a pierdut mingea decât de două ori, deși a jucat peste 70 de minute pe parcursul celor două confruntări. 

În semifinalele LNBM, CSO Voluntari va da piept cu U-BT Cluj-Napoca, câștigătoarea sezonului regulat. Conform programului inițial, prima partidă ar urma să aibă loc pe 25 mai la Cluj-Napoca. 

*foto: CSO Voluntari

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Ulciorul nu merge de multe ori la apă
    Băiatul ăsta ne-a suflat în Cupă, el și-a tras echipa după el cu Craiova și dacă mai poate face încă o minune cu U atunci precis în finală cu noi a terminat benzina, că doar nu are el baterie făcută de Elon Musk?

    cu 2 ani în urmă (20.05.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!