Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Anthony Hickey, record stagional la intercepții în partida cu CSM Galați

Anthony Hickey, record stagional la intercepții în partida cu CSM Galați

Anthony Hickey a stabilit un nou record stagional la intercepții în victoria lui CSO Voluntari în fața lui CSM Galați

Conducătorul de joc a fost cel mai bun om al ilfovenilor cu 24 de puncte, o recuperare, 5 pase decisive și 8 intercepții. Americanul a terminat partida cu un indice de 35 la eficiență și unul de +23 la categoria +/-. 

În urma prestației din partida cu CSM Galați, Hickey are o medie de 3,78 intercepții pe partidă și se situează pe primul loc la acest capitol statistic. Spectaculosul jucător al lui CSO Voluntari este secondat topul intercepțiilor de fostul internațional român Andrei Mandache (3,29) și de dinamovistul Timothy Price (2,88). 

Înaintea partidelor din data de 14 ianuarie, dinamovistul Armin Cane deținea recordul stagional la acest capitol statistic grație celor 7 mingi furate în partida cu SCM U Craiova. 

*foto: Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!