Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Anthony Hickey va rata și meciul al doilea din finala mică

Anthony Hickey va rata și meciul al doilea din finala mică

Miercuri, 9 iunie, CSO Voluntari a primit vizita lui BCM U FC Argeș Pitești în prima partidă a finalei mici. Ilfovenii au controlat primele trei sferturi însă, argeșenii au revenit în actul decisiv și s-au impus la o diferență de patru puncte: 74-78.

Acum seria se mută la Pitești, acolo unde elevii lui Tudor Costescu au oportunitatea de a cuceri medaliile de bronz în fața propriilor fani. Jocul secund are loc astăzi, 12 iunie, de la ora 20, fiind transmis în direct pe Digisport, Look Sport și FRBTV.

La fel ca în duelul precedent, din lotul lui Sașa Ocokoljic va lipsi Anthony Hickey, unul din cei mai buni jucători ai echipei. Conform paginii oficiale a lui CSO Voluntari, fundașul american a suferit o accidentare în semifinala cu U-Banca Transilvania, jucând cu probleme medicale și dureri și în ultimele meciuri ale seriei respective.

În cele cinci confruntări cu tabăra ardeleană, Hickey a adunat 16.2 puncte, 7 pase decisive și 4.6 recuperări. De altfel, baschetbalistul în vârstă de 28 de ani a avut cifre excelente pe întreaga durată a sezonului: 14.9 puncte, 7.1 pase decisive și 4.6 recuperări.

Așadar, o altă absență importantă pentru CSO Voluntari pe lângă cea a lui Vlad Moldoveanu, care nu a jucat nici în semifinala cu U-BT.

*foto: Facebook – CSO Voluntari Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!