Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Anthony Miles a jucat aseară în Cipru ultimul meci în echipamentul Energiei Târgu Jiu

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.11.2015

Anthony Miles, în albastru, a bifat în total 9 meciuri pentru Energia Târgu Jiu în LNBM, Cupa României și FIBA Europe Cup

Victoria de aseară a Energiei Târgu Jiu în FIBA Europe Cup a reprezentat ultimul meci al fundașului american Anthony Miles în echipamentul oltenilor. Clubul gorjean și baschetbalistul de peste ocean au încetat colaborarea de comun acord, sportivul invocând probleme de familie. 

Miles a jucat 21 de minute în victoria de aseară, 75-71 cu AEK Larnaca, timp în care a cotribuit cu 9 puncte și 3 recuperări. În campionat, fundașul a jucat în toate cele 5 partide ale Energiei, având medii de 11.4 puncte, 5.8 recuperări, 2.2 pase decisive, 1.4 intercepții, 1.2 mingi pierdute și 13.2 la eficiență, totul în 21:58 minute petrecute pe suprafața de joc. 

Având în vedere despărțirea de Anthony Miles, conducerea clubului oltean s-a mișcat repede în privința înlocuirii acestuia, ajungând la un acord contractual cu un al fundaș american, Paris Lamount Horne

Horne evoluează pe pozițiile 1-2, are 28 de ani și 1.91 metri în înălțime. Pentru Paris Horne baschetul european nu este o noutate, acesta jucând deja în Germania la BC Gottingen, în Grecia la Rethymno, respectiv în liga secundă din Turcia la Buyukcekmece. În stagiunea precedentă noul jucător al Energiei a jucat în Japonia la Chiba Jets.

Conform site-ului oficial al echipei din Târgu Jiu, Paris Horne a semnat până la finalul actualei stagiuni, iar oficialii gorjeni speră ca până la meciul cu U-BT Cluj din weekend sportivul să aibă toate actele în regulă pentru a intra pe teren împotriva ardelenilor. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!